Saturday, August 25, 2007

almost done!

Opinnäytetyö on melkein jo tehty. Sain torstaina valmiiksi teoreettisen osuuden ja enää puuttuu pohdiskelut, tiivistelmä ja sisällysluettelo. Sitten tarvitsee enää saada loput numerot mutta niistä en murehdi. Olen päättänyt etten jatka koulua enää lokakuun jälkeen vaikken loppuja kursseja saisikaan läpi. Alan keskittyä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän työpaikan löytämiseen.

Kun tässä nyt koulu tuli puheeksi, niin ensi tiistaina pitäisi mennä suunnittelemaan orientoivia päiviä uusille opiskelijoille, saa nähdä jaksanko vaivautua paikalle. KV-tuutorina olo on kyllä ollut hauskaa, paljon uusia ihmisiä on tullut tavattua (kuten varmaan ennenkin olen tainnut sanoa). Jotenkin tuntuu, että tuo koko aika kv-tuutorina ja se että on päässyt maailmalla reissaamaan viime vuosina, on vieraannuttanut minut täysin suomalaisista opiskelijoista ja tuutoreista ja Suomesta muutenkin ylipäätään (tähän luen mukaan myös entiset luokkakaverini). Kolmessa vuodessa moni asia on tosiaan muuttunut: siinä missä alkuaikoina nuo luokan pippalot tuntuivat hyvältä ajatukselta, nykyisin ne lähinnä naurattavat(ja ehkä säälittävätkin vähän). En ikimaailmassakaan astu enää niihin jalallani, ja onneksi ei tarvitsekaan. Voitte bilettää ihan kaikessa rauhassa keskenänne. Valmistumisen jälkeen yksi vaihtoehto on alkaa hakea ulkomailta töitä mitä pikimmiten. Ei tässä maassa ole minulle enää yhtikäs mitään. Jos sitä vaikka sinne Pohjois-Amerikkaan muuttaisi. Tai muualle Skandinaviaan. No, kunhan nyt edes Raahesta pääsisi pois, ei täälläkään ole enää mitään minulle. En halua jumiutua tänne loppuiäkseni.

Bloginkin kohtaloa on tässä tullut hieman mietittyä. Kaipa tämä jossain muodossa jatkuu senkin jälkeen kun koulusta on päästy, en tiedä vielä. Saatan kyllä kirjoitustahtia vielä tästäkin harventaa entisestään (kerran kuussahan on minulle varsin tiheä tahti loppujen lopuksi). Ehkäpä kerran kahdessa kuukaudessa tai jopa puolessa vuodessa voisi käydä päinsä. Katsotaan nyt.

go go go go now
out of the nest it's time
go go go now
circus girl without a safety net
here here here now
don't cry you raised your hand
for the assignment
tuck those ribbons under your helmet
be a good soldier first my left foot
then my right behind the OTHER
pantyhose running in the cold

Nyt jalkaa toisen eteen ja äkkiä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home