Sunday, May 27, 2007

A new car!

Vihdoinkin! Sai sitä odotella mutta eilen siitä odotuksesta tuli totta. Minulla on nyt uusi auto, isän vanha mutta mitäs väliä sillä on? Nyt on taas pitkästä aikaa luotettava menopeli alla, jolla pystyy pitempiäkin matkoja ajamaan.

Matkoista puheen ollen, matkaväsymys on nyt vihdoinkin saatu pyyhittyä pois. Torstain ja perjantain välisenä aikana tuli matkustettua yhteensä 1100 kilometriä. Raahesta Joensuuhun Deep Purplen keikalle ja takaisin. Menin ensin linja-autolla Raahesta Kokkolaan, josta kaveri tuli hakemaan ja ajettiin Kokkolasta n. 500 kilometriä Joensuuhun katsomaan Deep Purplea. Mikään ei ole niin mahtavaa kuin hyvä musa, hyvä seura ja avoin maantie. Keikka oli kerrassaan mahtava, yleisö oli loistavasti messissä ja bändi oli iskussa myös. Kaverin mökillä yövyttyäni, seuraavana aamuna lähti linja-auto Joensuusta kohti Raahea. Linkussa sain juttuseuraa mukavannäköisestä pulkkilalaistytöstä, mutta kun sanoin tämän päätepysäkillä että oli mukavaa jutella niin jäi semmoinen olo ettei tunne ollut molemminpuolinen. Vai mitä siitä voi päätellä että toinen vain nyökkää nopeasti ja sitten häipyy kiireen vilkkaa bussista?

Tässä muutama kuva tuolta Deep Purplen keikalta, suht hyvältä paikalta otettuna. Miinukset menevät järjestelyistä, lämmittelybändi missattiin kun keikan alkamisaika (19.00) oli ihan eri kuin mitä lippuun oli laitettu (19.45) sekä siitä että anniskelualue oli keskellä lattiaa ja tämän seurauksena sai koko ajan väistellä liikkuvia ihmisiä ja vaihtaa paikkaa kun jatkuvasti joku tuli eteen tukkimaan näkökentän lavalle. Lisäksi parkkipaikalla olisi pitänyt olla jonkinlainen ohjaussysteemi, muutaman kerran sieltä toinen auto kiilasi varoittamatta suoraan eteen. Joka tapauksessa, tässä näitä kuvia:






































and if i die today

i'll be the happy phantom

and i'll go chasin'the nuns out in the yard and i'll run naked

through the streets without my mask on

and i will never need

umbrellas in the rain i'll wake up in

strawberry fields every day and the atrocities of school

i can forgive the happy phantom

has no right to bitch

Onneksi kohta ei enää tarvitse ajatella koulua...



0 Comments:

Post a Comment

<< Home