Tuesday, January 08, 2008

Pari kuukautta on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta, joten oli aika ottaa itseä niskasta kiinni jälleen.

Enpä sitten vielä joulukuussa valmistunutkaan, kiitos puolen pisteen. No, oli siellä vapaasti valittavissakin kuuden pisteen edestä vielä tilaa. Täytyy perjantaina tehdä kaksi kirjatenttiä, että saa ne tarvittavat puuttuvat pisteet kasaan. Kun vaan jaksaisi lukea niihin. No, se on pakko jaksaa jos aikoo joskus valmistua. Näillä näkymin valmistuminen koittaa vihdoin 1. helmikuuta.

Tässä kuussa minulla on kaksi työhaastattelua sovittuna Ouluun. Toinen on ensi viikolla ja toinen 29.1. Olisihan se mukavaa jos heti ensikoettamalla tärppäisi.

Naisasiatkin on hyvin hallussa. Voin sanoa, että viimeisen puolen vuoden aikana menestystä sillä rintamalla on tullut enemmän kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä. En vielä mistään tyttöystävästä silti lähtisi puhumaan, ihan sillä mallilla asiat ei vielä ole. Mutta katsotaan tämän vuoden aikana että missä mennään. Luulen, että kuluvan vuoden aikana sekin murhe poistuu päiväjärjestyksestä vihdoin. Joka tapauksessa, mahtavaa huomata, että pitkään jatkunut "kuiva kausi" on vihdoin ohi. Jo oli aikakin.

and through the life force and there goes her friend
on her nishiki it's out of time
and through the portal they can make amends

Viimeisen parin kuukauden aikana on saanut sanoa paljon hyvästejä. Mutta ovatko ne sitten lopultakaan hyvästejä? Sillä yhteyttähän toki pidetään ja aina on mahdollisuus nähdä uudestaankin. Ei ne voi silloin hyvästejä olla millään.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home